Umor

Șoferii de Galați, revoltați că nu sunt înjurați la fel ca cei cu TL sau BR. „Șî noi sântim la fel di piriculoș’!“

Editare foto: Constanta de Azi

Textul acestui articol nu este o știre reală, este încadrat la rubrica de satiră și umor a publicației noastre, reprezintă un pamflet și trebuie tratat ca atare.

 pe data 
15 iulie, 2019

Din ce în ce mai mulți șoferi cu numere de GL se arată revoltați pe faptul că șoferii constănțeni îi apostrofează și înjură mai mult pe cei cu numere de Tulcea sau Brăila.

Gălățenii spun că și ei sunt la fel de periculoși și indisciplinați în trafic și că ceea ce se întâmplă este o discriminare.

Acu’ pibuni… Diși înjuri numa’ pi tulșan șî pî brailean?! Io diși am dat o câruțî di bani pi bemveu ca sî vin la mari?!“, spune, nervos și cu maioul leoarcă, Gelu, băiatul lui Stelian și al Mărioarei, din satul Braniștea, după cum s-a recomandat. „Uăi! Io numa în dimineața asta am tăiet fețilii la tri sărași di șeia cu Logan, di s-o câcat pi ei la volan, da’ unu n-o fâcut scandal! Diși așa?!“.

De asemenea, un alt șofer de GL este extrem de supărat că pe grupurile de Facebook constănțene apar numai poze din trafic cu Audi-uri și BMW-uri de TL sau BR.

Vaidiminișidimini… Am parcat pi trotuari, pi două locuri la moluri, pi locuri di handicapaț niș numa zîc di câti ori… Și sî mai fac? Undi s-o las ca sî vadî cariva șî mai apoi sî facî o pozîcă-două șî sî punî pi Feisbucu șela? Undi?!“, a declarat gălățeanul, determinat să blocheze următoarea intersecție în care va intra. „Niși macar n-am carnet di condușiri! Da cui îi pasă?!“.

Gălățenii spun că eforturile lor de a strânge bani vreme de cinci ani pentru un Audi sau BMW plus un weekend la mare nu sunt apreciate și că se gândesc serios ca peste alți cinci ani să meargă la Bulgari.

Textul acestui articol nu este o știre reală, este încadrat la rubrica de satiră și umor a publicației noastre, reprezintă un pamflet și trebuie tratat ca atare. Când îi e lumea mai dragă, reporterul nostru special, Mitică Pușcălargă este trimis pe teren. Click AICI pentru mai multe articole scrise de pe tastatura lui obosită.

 

Actualitate