Eveniment

Șoferiță amendată pentru că și-a transportat soțul beat în portbagajul mașinii

Beția soțului s-a transformat într-un adevărat eveniment mediatic pentru o șoferiță din Buzău.

Scris de 
 pe data 
29 decembrie, 2020

Fiindcă partenerul de viață, dar și un amic de pahar al acestuia, erau într-o stare avansată de ebrietate, femeia i-a transportat pe cei doi de la o petrecere până acasă în portbagajul mașinii.

Doar că, fiind spațiul mic, cei doi au fost transportați practic cu picioarele afară din mașină, scenele amuzante fiind filmate de șoferii din trafic și urcate pe rețele de socializare, devenind astfel virale.

Pe fir a intrat și Poliția Rutieră, care a amendat-o pe șoferiță.

Potrivit polițiștilor, la volanul autoturismului se afla o femeie de 40 de ani, din Buzău, iar împreună cu ea se mai aflau încă cinci persoane care fuseseră la o petrecere în seara de Crăciun.

Din motive încă neclare, doi dintre pasageri, probabil într-o stare avansată de ebrietate, s-au mulţumit cu locuri doar în portbagaj. Unul dintre ”oropsiţii” care nu au mai încăput pe banchetele maşinii era chiar soţul şoferiţei. I-a fost alături cel mai bun amic.

Poliţiştii din cadrul IPJ Buzău au văzut şi ei imaginile şi au demarat o anchetă. Şoferiţa a fost amendată pentru că a transportat mai multe persoane decât prevede numărul de locuri maxim admis.

Actualitate