„Nu vă mai luați case, da!? Nu primiți case cadou! Este clar că cineva înceracă să vă omoare, da!?“, a zbierat senatoarea Diana Șoșoacă într-o postare de pe pagina ei de Facebook.

Șoșoacă a spus că unul dintre fanii ei, care este și îndrăgostit de ea, s-a oferit să-i facă cadou o casă. „Cum, mă, cretinule, să-mi dai o casă!? Cum e posibil așa ceva!? Tu nu știi că accidentele domestice sunt principala cauză de deces? Mori cu zile în nenorocirea aia de casă! Te dau în judecată, nenorocitule, și aici, pe acest sfânt pământ strămoșesc și în judecata de apoi, pentru că Dumnezeu mă știe și mă iubește, da!?“.

„În peșteră cu noi! Strictul necesar și atât! Strămoșii noștri n-aveau case, da?! Dacii n-aveau case, apartamente și trăiau bine-mersi, da!?“, a mai orăcăit Șoșoacă.

În ciuda a ceea ce se crede în spațiul public, Diana Șoșoacă chiar trăiește într-o peșteră alături de un bărbat pe care îl trmite din când în câd la vânătoare și cules de mure, o familie de urși speriați, un bizon apatic și o lupoaică subnutrită.

Pentru mai multe articole din categoria UMOR, Click AICI

(Visited 503 times, 1 visits today)

Dacă v-a plăcut acest articol, cu un LIKE vă puteți alătura comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.