Planuri mari pentru Constanța, după ce primăria a aprobat și semnat proiectul pentru crearea unui spațiu verde spectaculos, prin plantarea unui copăcel undeva în oraș.

O sursă din cadrul Primăriei, pe care o considerăm cel puțin dubioasă, ne-a trimis planul aprobat în ultima ședință condusă de primarul Decebal, zis „Marmură“, Făgădău în care au fost aprobate etapele amplei lucrări.

Potrivit planului, în primă fază, se va face rost de un puiet de la un unchi al verișorului lui tanti Sofronia, de la biroul de certificate de urbanism.

După ce va fi identificat locul de plantare, primarul Decebal Făgădău va planta copăcelul. Evenimentul va fi unul festiv, unde reprezentanții presei vor primi niște sărățele gratis și se vor face poze frumoase.

Angajații Primăriei vor publica pe Facebook o postare în care activitatea primarului va fi lăudată ca și când n-ar mai exista ziua de mâine sau ca și când de acel copăcel depinde alimentarea cu oxigen a întregului oraș.

La finalul ședinței, primarul a completat venind cu ideea genială de a fi montate niște plăci cu marmură în jurul copăcelului, pentru că, ar fi zis el, „dă bine, ne permitem, Constanța este un oraș bogat și de ce să nu arătăm asta“.

Poftim documentul:

Textul acestui articol nu este o știre reală, este încadrat la rubrica de satiră și umor a publicației noastre, reprezintă un pamflet și trebuie tratat ca atare. Când îi e lumea mai dragă, reporterul nostru special, Mitică Pușcălargă este trimis pe teren. Click AICI pentru mai multe articole scrise de pe tastatura lui obosită.

 

(Visited 121 times, 1 visits today)

Dacă v-a plăcut acest articol, cu un LIKE vă puteți alătura comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.