Motiv de bucurie pentru constănțenii care nu au apă caldă (unii nu au nici rece). Cu dedicație pentru ei, platforma Netflix a lansat un film de 5 ore cu un robinet din care curge apă caldă.

„Am mers pe modelul șemineului, care a avut un mare succes!“, au explicat reprezentanții platformei. „Dacă oamenii s-au bucurat la o filmare cu un foc într-un șemineu, de ce nu s-ar bucura și la una cu un robinet din care curge apă? Constănțenii au nevoie de așa ceva!“.

Într-adevăr, constănțenii rămași fără apă sunt foarte încântați și spun că apreciază gestul celebrei platforme de filme. „Să vezi, așa, uyn jet de apă la vreo 50 de grade, numai bună pentru spălat mâini, vase, orice… E superb! Ce dor mi-a fost de așa ceva“, oftează Lilian Clăbuc.

„Seara, între șapte și opt, pentru noi e ora magică! Atunci ne spălam noi pe vremea când aveam apă caldă. Acum ne adunăm toată familia în fața televizorului și ne uităm la robinet. Sper să lanseze și o variantă cu apă clocotită, n-am mai văzut aburi în chiuvetă din 2020!”, spune un alt constănțean.

Unii dintre constănțeni spun că deja și-au mutat televizoarele în baie pentru a putea să privească apa caldă pe ecran, în timp ce fac duș cu apă rece.

Pentru mai multe articole din categoria UMOR, click AICI

.

(Visited 477 times, 1 visits today)

Dacă v-a plăcut acest articol, cu un LIKE vă puteți alătura comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.