165 pacienți au beneficiat până acum de serviciile medicale ale Centrului Multifuncțional de Sănătate Năvodari. 92 dintre aceștia au primit consultații în cadrul Ambulatoriului de Specialitate, restul fiind înregistrați la punctul UPU. Cele mai multe programări în cadrul Ambulatoriului au fost la ORL, Neurologie și Cardiologie, informează Spitalul Județean Constanța.

Vă reamintim că Centrul Multifuncțional de Sănătate Năvodari face parte din structura Spitalului Clinic Județean de Urgență “Sf. Apostol Andrei” Constanța și oferă, începând de joi, 17 septembrie 2020, servicii medicale gratuite, decontate de Casa Județeană de Asigurări de Sănătate.

Prin urmare, pacienții care au nevoie de consultații medicale, investigații sau tratamente care pot fi efectuate aici, beneficiază de acestea gratuit, atâta vreme cât sunt asigurați.

Centrul Multifuncțional de Sănătate dispune de Unitate de Primiri Urgențe, Ambulatoriu de Specialitate (chirurgie, cardiologie, neurologie, boli interne, ORL, dermato venerice, pediatrie) și compartiment Spitalizare de zi care include Laboratorul de analize.

Programul de lucru este de luni până vineri, între orele 08.00-16.00 pentru cabinetele din cadrul Ambulatoriului și non stop pentru Unitatea de Primiri Urgențe.

Lista cu medicii care dau consultații în regim de policlinică precum și programul acestora, poate fi consultată pe site-ul www.spitalulconstanta.ro, la rubrica Centrul Multifuncțional de Sănătate Năvodari.

Consultațiile se vor acorda doar în baza unei programări. Având în vedere situația epidemiologică actuală, Spitalul Județean roagă pacienții să se programeze telefonic la 0241503346 sau pe email, la adresa cm-navodari@spitalulconstanta.ro.

(Visited 1.350 times, 1 visits today)

Dacă v-a plăcut acest articol, cu un LIKE vă puteți alătura comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.