Un mini-parc de distracții ”Bumper Cars” este amenajat până joi, în incinta parcului acvatic. Copiii se vor putea tampona cu mașinuțele și vor testa experiențe noi, la Eforie Aqua Park. Aceste momentele unice în viață pot fi imortalizate de un fotograf profesionist, care are studio foto chiar în parc.

De asemenea, cei mici se pot juca împreună cu animatorii parcului acvatic de la Eforie Nord. Magicienii, super eroii ;i personajele din desene animate și-au unit forțele pentru a le asigura copiilor o vacanță de poveste.

Nici adulții nu au timp să se plictisească. Ei se pot antrena la aqua zumba cu instructorul de fitness Starlin Belen, iar când obosesc pot merge în zona de relaxare, în care îi așteaptă un expert în arta masajului.

Miercuri și duminică, spuma este ingredientul care face senzație la Eforie Aqua Park. Din această săptămână, în premieră, spuma va fi colorată pe toboganele pentru copii, astfel că le va fi asigurată petrecerea unei zile de neuitat în parcul avatic. Distracția va fi completată cu fumigene colorate, ce vor face deliciul celor mici și al părinților, deopotrivă.

Constanța de Azi îți oferă ocazia de a câștiga una dintre cele două invitații de două persoane la Eforie Aqua Park! Click AICI

Printre dotările Eforie Aqua Park se numără 11 tobogane, un jacuzzi cu capacitate de peste 25 persoane, loc de joacă pentru copii, sute de șezlonguri și baldachine. Turiștii și constănțenii care doresc să petreacă o zi de neuitat la parcul acvatic sunt așteptați în Eforie Nord, Aleea Belona nr. 16, între Plaja Belona, Hotelul Europa și Lacul Belona.

 

(Visited 115 times, 1 visits today)

Dacă v-a plăcut acest articol, cu un LIKE vă puteți alătura comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.