Stația de Betoane YSE este construită în comuna 23 August, sat Dulcești, și poate acoperi întreaga zonă de sud a județului, din Constanța până în Mangalia.

Întreaga infrastructură de producere, transport și turnare beton este nouă, deține toate certificările de calitate și protecția mediului, produsele și serviciile oferite fiind la cele mai înalte standarde.

Parte a companiei YSE Trans, Stația de Betoane pune la dispoziția clienților întreaga infrastructură de transport și turnare beton, beneficiind de o flotă de auto-betoniere cu capacitate de 9 metri cubi, precum și autopompe cu brațe lungi de 50 metri.

„Angajamentul companiei noastre este atât față de clienți, cât și față de comunitatea locală și protejarea mediului înconjurător. Investițiile în utilaje de înaltă calitate și implementarea de soluții tehnice nepoluante, angajare de forță de muncă locală, precum și proiectele sociale ne definesc activitatea și rolul nostru în peisajul economic și comunitar local”, este mesajul conucerii companiei YSE TRANS.

(Visited 81 times, 1 visits today)

Dacă v-a plăcut acest articol, cu un LIKE vă puteți alătura comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.