Eveniment

Ștefania, eleva de 15 ani din Mangalia, și-ar fi luat zilele din cauza unei note mici. Colegii i-au ridicat un altar de flori

Ştefania, o fată în vârstă de 15 ani, elevă la un liceu din Mangalia, şi-a pus capăt zilelor, noaptea trecută, în staţiunea Olimp, după ce ar fi luat o notă mică la liceu. 

Scris de 
 pe data 
29 octombrie, 2019

Seara trecută, 28 octombrie 2019, Ştefania a purtat o discuţie cu o prietenă în care i-a explicat că are de gând să îşi pună capăt zilelor. Potrivit unor surse, fata de 15 ani ar fi avut anumite probleme personale, iar picătura care a umplut paharul a fost o notă mică pe care ar fi luat-o, ieri, la liceu, informează observator.tv.

Câteva ore mai târziu, Ştefania a ajuns în staţiunea Olimp şi a urcat într-o clădire aflată în construcţie. Şi-a aranjat lucrurile şi apoi a căzut în gol de la înălţime. Un trecător a fost cel care a sunat disperat la numărul unic de urgenţă 112. La faţa locului s-a deplast un echipaj medical, însă medicii nu au mai putut să o readucă la viaţă, în ciuda manevrelor de resuscitare.

Vestea morţii elevei de la liceul din Mangalia i-a şocat pe toţi prietenii ei, iar motivele au fost dezvăluite pe Facebook: „O nenorocită de notă a ucis un copil. Păcat, mare păcat!”, a comentat o femeie la postarea referitoare la moartea Ştefaniei.

Astăzi, colegii Ştefaniei au ridicat la liceu un altar de flori şi lumânări în memoria ei. „Ceasul despărţirii a sosit, lăsând în urmă un gol imens şi lacrimi de durere fără margini. Îngerii să vegheze drumul tău lin către Dumnezeu, dragă prietenă!”, a scris pe Facebook una dintre prietenele Ştefaniei.

Actualitate