Actualitate

Ștefania Nacu, din comuna Nicolae Bălcescu, legitimată la clubul sportiv din localitate, cea mai tânără participantă la o competiție mondială de Taekwondo

Cea mai tânără sportivă care a participat la o competiție mondială de Taekwondo are 16 ani și este legitimată la clubul sportiv din localitatea constănțeană Nicolae Bălcescu.

Scris de 
 pe data 
22 decembrie, 2021

Ștefania Nacu din comuna constănțeană Nicolae Bălcescu, legitimată la clubul sportiv din localitate, a devenit cea mai tânără sportivă care a participat la o competiție mondială de Taekwondo.

În vârstă de 16 ani, Ștefania practică taekwondo la CS „Nicolae Bălcescu”, iar în perioada 8-12 decembrie a participat la Campionatul Mondial Paralimpic de Taekwondo, desfășurat la Istanbul. Și nu oricum, ci ocupând la finalul competiției un onorant loc V.

„În premieră, sportivă Nacu Ștefania (cea mai tânără sportivă înscrisă la o competiție mondială pănă în prezent) și antrenoarea Gleveșan Andreea și ea debutantă cu această ocazie în arena internațională Paralimpică, au participat cu succes”, a transmis Federația Română de Taekwondo WT.

După această performanță, Ștefania Nacu va participa în perioada 18-22 februarie 2022, la Campionatul European Paralimpic de Taekwondo WT, acțiune ce se va desfășura în orașul Durres din Albania.

Actualitate