Actualitate Administraţie

Stelian Ion: Am oprit două proiecte cu dedicație pe care Chițac le pregătise pentru doi dezvoltatori imobiliari

Scris de 
 pe data 
29 decembrie, 2023

Președintele USR Constanța, Stelian Ion anunță că, în ultima ședință a Consiliului Local Municipal, consilierii au reușit să oprească două proiecte imobiliare „cu dedicație, pe care primarul PNL Vergil Chițac le-a pus pe ordinea de zi“.

Potrivit lui Stelian Ion, unul dintre proiecte presupunea vânzarea unui teren spațiu verde, din Parcul Tăbăcărie (zona Satul de Vacanță) la solicitarea unui privat ce intenționa să construiască un P+3.

„Al doilea proiect era dorința lui Chițac de a vinde către un alt dezvoltator imobiliar, “întâmplător” coleg al său de partid, un teren de 2.900 mp de pe strada Justiției, aflat în proprietatea Municipiului Constanța.

Atât o parte din proiectele inițiate astăzi de Chițac, cât și faptul că proiectul USR Constanța de suspendare a PUZ-ului din Mamaia nu a fost nici de această dată introdus pe ordinea de zi, demonstrează, din nou, că scopul primarului PNL este de a favoriza, pe cât se poate, construirea iresponsabilă și haotică, dictată de interesele unor dezvoltatori imobiliari cu pile și relații.“, a transmis Stelian Ion.

Actualitate