Afaceristul constănțean, Sorin Strutinski, despre care se crede că a stat ascuns prin Italia și că s-a predat acolo, a fost găsit în timp ce se ascundea în bălăriile din jurul Primăriei Constanța, loc în care supraviețuia de mai bine de șase luni.

Strutinski a fost găsit, din întâmplare, de un funcționar din Primărie, care se băgase la boscheți să facă treaba mare, budele din instituție fiind ocupate de toți constipații cu bășini de șefi.

„N-am apucat, domnule să fug nicăieri. Am vrut să se știe că am fugit, pentru că așa este normal pentru orice condamnat pentru corupție și putred de bogat care se respectă. N-am mai reușit să ies din țară și m-am refugiat aici, în boscheții și bălăriile din jurul Primăriei, care mi-au oferit o acoperire perfectă. Nu vedeți ce junglă e aici?“, a povestit Strutinski.

Despre cum a reușit să supraviețuiescă atâta timp în acel mediu, omul de afaceri a mărturisit că la început a fost puțin mai greu, dar lucrurile s-au schimbat după ce administrația a fost preluată de Chițac. Strutinsky spune că bunul său prieten pesedist, Horia Constantinescu, ieșea din Primărie, se deplasa 10 metri cu Jeep-ul până la boscheți și îi lăsa acolo un pachețel.

„În weekend mai și vânam… Ba un iepure, ba un pârș, ba un viezure. E faună suficientă în boscheții și bălăriile Constanței. De-aia îi mai oronam și lui Decebal să le lase, să nu le taie, că nu se știe când îți trebuie o tufă deasă în care să te ascuzi“, a explicat omul de afaceri.

(Visited 1.304 times, 1 visits today)

Dacă v-a plăcut acest articol, cu un LIKE vă puteți alătura comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.