În căutarea de noi locuri de filmare pentru o nouă serie Cernobîl, producătorii au fost uluiți în momentul în care au descoperit Târgul de Crăciun de la Casa de Cultură din Constanța.

Producătorii celebrei serii au nimerit la Constanța, după ce au cerut să le fie oferită o listă cu cele mai ponosite și deprimante orașe din Peninsula Balcanică.

Această imitație de veselie și aparentă organizare, care de fapt este un loc pustiu înconjurat de blocuri înalte, gri și comuniste, este perfectă pentru filmarea unei scene menite să-l bage pe spectator într-o stare de tot c*****l!“, a declarat regizorul filmului.

La un moment dat, unul dintre asistenții de producție s-a jurat că ar fi văzut și un om care se plimba prin Târgul de Crăciun de la Casa de Cultură, însă nimeni nu l-a crezut.

Primarul Constanței, Decebal Făgădău se mândrește și spune că alegerea Târgului de Crăciun de la Casa de Cultură pentru filmarea unor scene din Cernobîl reprezintă un succes și un prilej ca întreaga lume să afle despre existența orașului.

Calmează-te! Textul acestui articol nu este o știre reală, este încadrat la rubrica de satiră și umor a publicației noastre, reprezintă un pamflet și trebuie tratat ca atare. Când îi e lumea mai dragă, reporterul nostru special, Mitică Pușcălargă este trimis pe teren. Click AICI pentru mai multe articole scrise de pe tastatura lui obosită.

 

(Visited 3.869 times, 1 visits today)

Dacă v-a plăcut acest articol, cu un LIKE vă puteți alătura comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.