Actualitate

„Sunteți prea tineri și frumoși ca să plecați acolo sus”. 18, 19 și 22 de ani aveau tinerii supelberați de un TIR. Șoferul începător a vrut să depășească pe linie continuă mașina altor prieten

sursa: observatornews.ro

Trei tineri în vârstă de 18, 19 și 22 de ani și-au pierdut viața după ce mașina în care se aflau s-a izbit frontal de un TIR pe un drum din Mehedinți.

Scris de 
 pe data 
17 mai, 2023

Laura, Cristina și Mădălin erau în drum spre o petrecere când, din motive încă necunoscute, mașina în care se aflau a fost spulberată de un TIR. Martorii spun că tragedia s-ar fi produs în momentul în care Mădălin, șofer începător, ar fi încercat să depăşească pe linie continuă un alt autoturism, în care se aflau alţi prieteni, informează observatornews.ro.

Laura avea 18 ani și era elevă la Liceul „Victor Gomoiu” din Vânju Mare, Mădălin avea 19 ani și învăța la același liceu, iar Cristina avea 22 ani și era stundentă la Universitatea „Babeș Bolyai” din Cluj-Napoca. Sunt cei trei tineri care marți seara și-au pierdut viața în accidentul produs pe DN 56A, la ieşire din oraşul Vânju Mare spre localitatea Bucura, județul Mehedinți.

„Două echipaje de pompieri din cadrul Stației Vânju Mare au intervenit, în această seară, cu o autospecială de stingere cu modul de descarcerare și o ambulanță SMURD la un accident rutier produs între un autotren și un autoturism, pe DN 56A, la ieșire din orașul Vânju Mare spre localitatea Bucura. La locul evenimentului, au fost mobilizate și trei echipaje ale Serviciului de Ambulanță Județean.

În urma accidentului, trei victime au rămas blocate în autoturism și a fost nevoie de intervenția echipajului de descarcerare pentru extragerea acestora. Cu ajutorul accesoriilor din dotare, salvatorii au descarcerat victimele, două tinere de 18, respectiv 22 de ani și un tânăr de 19 ani, care se aflau în stare de inconștiență, în stop cardio-respirator.

După extragerea victimelor s-au început manevrele de resuscitare de către echipajele SMURD și SAJ. Din păcate, aceștia nu au răspuns manevrelor de resuscitare, fiind declarați decedați de către medicul SAJ”, au transmis reprezentanții ISU Mehedinți, după producerea nenorocirii.

Sute de mesaje au fost postate pe rețelele de socializare de prietenii celor trei tineri:

„Mendy Madalin, unde te-ai grăbit prietene? O secundă de neatenție ca sa faci ce? Veniți înapoi, că vă plâng toți​, sunteți prea tineri și prea frumoși să plecați acolo sus! Dumnezeu sa va odihnească in pace”

„Veți rămâne în sufletele noastre, ale prietenilor, pentru totdeauna. Dumnezeu să vă odihnească Laura Pinten și Mendy Madalin! Mult prea devreme! Condoleanțe familiilor îndurerate!”

„Dumnezeu să te odihnească în pace văruțu meu, nu pot să cred așa ceva, prea devreme ai plecat! Nu mai am cuvinte! Vei rămâne mereu in inimile noastre, Mendy Madalin”

„Nu pot crede așa ceva, de ce tu? De ce te-a luat Dumnezeu atât de repede?! Dumnezeu să te odihnească în pace, Mendy Madalin”

„Nu vom uita niciodată veselia și gingășia ființei pe care azi am pierdut-o cu toții. Ai fost un coleg minunat și drag la toți..nu te vom uita niciodată. DUMNEZEU SA TE ODIHNEASCĂ! Mendy Madalin”

„Dumnezeu să te odihnească un pace vărul meu nu pot să cred așa ceva prea devreme ai plecat”

„I-ai promis mamei tale ca vei fi mereu alaturi de ea si ce i-ai facut?? Ai parasit-o atat de devreme…Dumnezeu sa va odihnească în pace, copii tineri!!!”

Actualitate