Surse dubioase din cadrul Primăriei Constanța ne-au transmis că primarului pesedist Decebal Făgădău i se pregătește o mare surpriză pentru dimineața de luni, după alegerile prezidențiale din turul doi.

Cu mic cu mare, funcționari, secretare, plimbători de hârtii și consilieri traseiști își pregătesc bagajele pentru concediul de Sărbători și vor să-l surprindă pe șeful lor, lăsându-l singur în primărie.

Daaa! Păi el are damblaua asta de ceva vreme… Să fie el singur în toată primăria, să facă ce vrea și cum îl taie capul. I se trage de pe vremea când îl slujea pe domnul Mazăre. Va fi o surpriză plăcută, credem noi!“, ne-a mărturisit Mihai Dolcefarniente, funcțioar la nici el nu mai știe la ce departament.

Aceleași surse ne-au transmis că cel mai mult, primarului Făgădău îi place să se certe singur în oglindă.

Păi cum face el… Se pune așa în fața oglinzii și-și imaginează că stă de vorbă cu presa, cu reporterii. E tare simpatic să-l vezi cum stă, așa, țanțoș și arogant, cum răspunde tăios și răstit“, povestește tanti Schematica, una dintre femeile de serviciu, care din când în când mai semnează și proiecte, când n-are cine.

De asemenea, angajații din primărie îi vor lăsa lui Făgădău și un plan cu capcane pe care să le pună peste tot prin clădire, în caz că apare vreun constănțean nemulțumit și determinat să-i strice ziua cu problemele lui.

Calmează-te! Textul acestui articol nu este o știre reală, este încadrat la rubrica de satiră și umor a publicației noastre, reprezintă un pamflet și trebuie tratat ca atare. Când îi e lumea mai dragă, reporterul nostru special, Mitică Pușcălargă este trimis pe teren. Click AICI pentru mai multe articole scrise de pe tastatura lui obosită.

 

(Visited 178 times, 1 visits today)

Dacă v-a plăcut acest articol, cu un LIKE vă puteți alătura comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.