Acțiune de amploare a polițiștilor constănțeni, după ce sute de pungi pline cu cireșe au fost descoperite pe malurile plajelor din Constanța și Mamaia în dimineața zilei de 25 mai.

Se estimează că, inițial, ar fi fost vorba de aproximativ două tone de cireșe, însă cantitatea raportată oficial este de 1 tonă, după ce mai mulți constănțeni au fost văzuți pe străzi în timp ce cărau pungi pline cu cireșe.

Potrivit oamenilor legii, cireșele ar fi trebuit să ajungă pe tarabele din piața Tomis III, câteva hoteluri din Mamaia și la Arhiepiscopia Tomisului.

„Sunt cireșe de contrabandă, iar în spate se află o întreagă rețea de trafic droguri de mare risc, dar care s-a reprofilat deoarece, în perioada aceasta, cireșele sunt mult mai profitabile“, au transmis reprezentanții poliției.

În prezent, oamenii legii continuă căutările și se chinuie să-i țină la distanță pe constănțenii care dau târcoale plajelor, în speranța că vor da peste una dintre pungile cu cireșe.

Calmează-te! Textul acestui articol nu este o știre reală, este încadrat la rubrica de satiră și umor a publicației noastre, reprezintă un pamflet și trebuie tratat ca atare. Când îi e lumea mai dragă, reporterul nostru special, Mitică Pușcălargă este trimis pe teren. Click AICI pentru mai multe articole scrise de pe tastatura lui obosită.

(Visited 18.888 times, 1 visits today)

Dacă v-a plăcut acest articol, cu un LIKE vă puteți alătura comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.