Eveniment

Tânăr de 22 ani, arestat după o șicanare în trafic soldată cu un tată decedat și o copilă de 4 ani în comă

Un șofer inconștient a distrus o familie doar pentru că nu avea loc el pe șosea.

Scris de 
 pe data 
21 iunie, 2023

Un bărbat în vârstă de 22 de ani a fost reţinut, miercuri, după o şicanare în trafic soldată cu moartea unei persoane şi rănirea gravă a unui copil, în zona localităţii Frătăuţii Vechi.

Potrivit purtătorului de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Suceava, Ionuţ Epureanu, la data de 20 iunie 2023, în jurul orei 21,45, pe raza localităţii Frătăuţii Vechi a fost sesizat prin SNUAU 112 un accident rutier soldat cu decesul unei persoane şi rănirea gravă a unei minore.

Admitere Ovidius Constanta 2023

Din primele verificări s-a constatat că un autoturism condus de către un bărbat în vârstă de 39 de ani, din municipiul Rădăuţi, în timp ce rula pe DJ 178C, a părăsit partea carosabilă şi a lovit un cap de pod.

În urma impactului a rezultat decesul unui unui bărbat în vârstă de 31 de ani, din municipiul Rădăuţi, pasager pe scaunul dreapta faţă din autoturism, dar şi rănirea gravă a unei minore în vârstă de patru ani, pasageră în acelaşi autovehicul, scrie Agerpres.

Întrucât în cadrul cercetărilor au rezultat mai multe inadvertenţe şi suspiciuni cu privire la eveniment, la nivelul Poliţiei Municipiului Rădăuţi a fost constituită o echipa operativă complexă coordonată de un procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Rădăuţi.

În urma cercetării locului faptei, a desfăşurării de activităţi investigative şi a administrării materialului probator, au fost obţinute indicii temeinice cu privire la o şicanare anterioară în trafic cu un alt vehicul, condus de către un tânăr în vârstă de 22 de ani, din comuna Frătăuţii Noi.

În urma activităţilor de cercetare penală, poliţiştii au dispus măsura reţinerii şoferului în vârstă de 22 de ani pentru 24 de ore, acesta fiind încarcerat în arestul IPJ Suceava. El a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ.

Actualitate