În urmă cu câteva zile, victima a reușit să scape și s-a dus glonț la poliție, agresorul fiind reținut și apoi arestat. Cu toate acestea, tânărul cere să fie cercetat în stare de libertate, punându-și faptele asupra consumului de droguri și al sevrajului. În acest timp, în doar o săptămână, peste 40.000 de români au semnat o petiție on-line prin care cer închisoarea pe viață pentru Robert Berechet.

 

“E un baiat mult complexat un baiat cu complexe de inferioritate profunde, el nu si le poate realiza decat prin agresiune cand domina si isi demonstreaza lui sa faca ce…S-o loveasca pe biata fata, s-o tina chinuita ca pe un catel undeva intr-o baie”, a explicat Tudorel Butoi, psiholog criminalist.

Baiatul in varsta de 20 de ani, care este in arestul politiei , nu a primit vizitatori pana acum. Cea care i-a fost iubita a inceput consilierea psihologica intr-un centru special.

Agresorul, Robert Berechet, în vârstă de 20 de ani, a fost arestat preventiv pentru 30 de zile sub acuazațiile de violarea vieții private și violență în familie.

Mai multe clipuri video extrem de violente, în care tânărul își bătea iubita cu bestialitate, îi spărgea pahare în cap și o obliga să îi sărute picioarele, au fost postate pe rețelele de socializare.

În urma apariției acestor clipuri video, tânărul a fost reținut de Poliție, iar fata a reușit să scape și să se întoarcă acasă la familia din Buzău.

Tânăra, care a împlinit chiar ieri 18 ani, a povestit în exclusivitate pentru Observator.TV că motivul din spatele episoadelor violente era reprezentat de droguri.

“Ultima oară m-a lovit de la sevraj. Nu avea nici prenadez, nicio ţigară în casă şi a început să mă bată. Că el nu are ce să consume, că el nu are nimic şi toţi nervii i-au picat pe mine”, a declarat fata.

 

(Visited 344 times, 1 visits today)

Dacă v-a plăcut acest articol, cu un LIKE vă puteți alătura comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.