Actualitate

Tânărul de 22 de ani care a murit înecat în Mamaia era președintele Uniunii Naționale a Studenților

Tânărul de 22 ani care a murit înecat sâmbătă în stațiunea Mamaia se numea Vlad Dediu și era președintele Uniunii Naționale a Studenților din România.

Scris de 
 pe data 
12 iulie, 2020

Tânărul de 22 ani care a murit înecat sâmbătă în stațiunea Mamaia se numea Vlad Dediu și era președintele Uniunii Naționale a Studenților din România, informează adevarul.ro.

Vlad  a intrat în mare, în zona Clubului Fratelli și nu a mai ieșit la mal. A fost găsit după  ceva timp, însă se afla în stop-cardiorespirator. Medicii au reușit să îl resusciteze, însă a intrat din nou în stop-cardiorespirator în Unitatea de Primiri Urgențe a Spitalului Județean Constanța și nu a mai putut fi salvat.

Vlad Dediu era preşedintele Uniunii Naţionale a Studenţilor din România, absolvent al Facultăţii de Transporturi, Ingineria Transporturilor şi Traficului din cadrul Universităţii Politehnice din Bucureşti.

Pe pagina sa de Facebook, prietenii au scris mesaje de condoleanţe. „Da, cu Ing. in fata, dar din pacate pentru numai pentru 11 zile. De acum numai in Lumina, domnule inginer. Dumnezeu sa te odihneasca de-a dreapta sa!“.

 

Actualitate