Evenimentul, aflat la cea de-a V-a ediție, se adresează publicului larg, interesat de noutăți și în căutarea unor oferte avantajoase, constănțenii având astfel posibilitatea să întâlnească specialiștii din domeniu.

Vizitatorii sunt invitați să descopere cele mai moderne metode de tratare pentru diverse afecțiuni medicale, să afle care sunt ofertele furnizorilor privați de servicii medicale din Constanța, să participe la sesiuni demonstrative oferite de specialiști în dermato-cosmetică, să acceseze abonamente de sănătate sau de fitness, să își configureze un set de analize medicale sau să urmărească live proceduri de ultimă tehnologie în domeniul remodelării corporale.

Nu în ultimul rând, cei interesați vor putea să efectueze gratuit o analiză amănunțită a scalpului cu o cameră microscopică.

Cele mai importante firme din domeniul medical, al înfrumusețării se vor prezenta la ediția din acest an: Ovidius Clinical Hospital, ABC medical, Pro smile, Bioclinica – laborator analize medicale, Minifarm – cu brandul Seboradin, InMotion Fitness First – Lake View, Elite Trainer Robert Cercel – coordonator program Intense Fitness Constanța, EmyRam, Sofa – Maison de Beaute, I-Beauty – dermopigmentare, Clinica de Dermatologie și Anti-aging dr. Anca Răducan, Oriflame, Asociația “Dăruiește aripi”, Fundația Baylor “Marea Neagră”.

 

(Visited 131 times, 1 visits today)

Dacă v-a plăcut acest articol, cu un LIKE vă puteți alătura comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.