Educaţie

Târgul ofertelor educaționale din Constanța, la Pavilionul Expozițional

Începutul de weekend aduce la Constanța târgul ofertelor educaţionale ale anului şcolar 2019 – 2020. Evenimentul este adresat elevilor din clasele a VI-a, a VII-a şi a VIII-a, părinţilor acestora, precum şi elevilor de liceu interesaţi de traseul educaţional şi de formarea profesională.

Scris de 
 pe data 
11 aprilie, 2019

Prezentat sub sloganul „Alege EDUCAȚIA! Este calea către viitorul tău”, târgul educațional se va avea loc vineri, 12 aprilie, între orele 11.00 – 18.00, la Pavilionul Expozițional din Mamaia.

La ora 12.00, directorul general al Camerei de Comerț și Industrie Româno-Germane, Sebastian Metz, și inspectorul școlar general, Zoia-Gabriela Bucovală, vor semna acordul de parteneriat dintre Camera de Comerț și Industrie Româno-Germană și Inspectoratul Școlar Județean Constanța, prin care învățământul profesional și dual va constitui alternativa viabilă pentru piața muncii.

Obiectul acestui parteneriat îl reprezintă măsurile de colaborare și de sprijin reciproc pentru educarea și informarea publicului cu privire la învățământul profesional și dual.

De asemenea, instituţiile de învăţământ îşi vor expune ofertele şi în alte patru centre și unități școlare din judeţul Constanţa – Medgidia, Mangalia, Cobadin și Cernavodă.

Târgul este organizat de Inspectoratul Şcolar Judeţean Constanţa, în colaborare cu Consiliul Judeţean Constanţa, Instituția Prefectului- Județul Constanța, Camera de Comerţ, Industrie, Navigaţie şi Agricultură Constanţa, Centrul Judeţean de Resurse şi Asistenţă Educaţională Constanţa, universităţile constănțene și alţi parteneri educaţionali.

 

Actualitate