Umor

Tații de fete din Madagascar, fericiți că scapă de Mazăre. „Le lua, le plimba și uita să le mai aducă acasă!“

Editare foto: Constanta de Azi

Textul acestui articol nu este o știre reală, este încadrat la rubrica de satiră și umor a publicației noastre, reprezintă un pamflet și trebuie tratat ca atare.

 pe data 
14 mai, 2019

De îndată ce au aflat că Radu Mazăre a fost arestat și urmează să fie extrădat, sute de malgași, tați de fete, s-au strâns în jurul unui mare foc și au încins un dans al victoriei.

De când a venit ăsta aici, nu mai avem somn! În sfârșit ni se întorc fetele acasă și suntem extrem de bucuroși!“, spune unul dintre malgași.

A mea mai scăpa acasă din când în când, dar era mai mereu amețită și una-două îmi spunea <Je retourne à Radu! Je retourne à Radu! (n.r. – Eu mă întorc la Radu)>“, mărturisește un alt părinte.

Malgașii spun că Mazăre se plictisea destul de repede de o femeie și, o dată la două-trei zile, ieșea pe ulițe la „vânătoare de prospături“.

Localnicii povestesc că acesta apărea îmbrăcat în tot felul de costume ciudate și recita un text în timp ce era cărat pe un car alegoric în jurul căruia dansau mai multe persoane debusolate. De îndată ce punea ochii pe o tânără, fostul primar al Constanței cobora din car și începea să se laude cu cine este el, cu ce se ocupă și ce trabucuri are.

Bineînțeles, odată cu aresarea lui Radu Mazăre, s-a așternut liniștea și lucrurile încep să revină la normal în Madagascar. Însă au rămas destule fete care suspină și spun că în viața lor n-au văzut și nu cred că o să mai vadă o pleașcă de bani așa de mare, cum are Mazăre.

Textul acestui articol nu este o știre reală, este încadrat la rubrica de satiră și umor a publicației noastre, reprezintă un pamflet și trebuie tratat ca atare. Când îi e lumea mai dragă, reporterul nostru special, Mitică Pușcălargă este trimis pe teren. Click AICI pentru mai multe articole scrise de pe tastatura lui obosită.

 

Actualitate