După ce au amenințat că blochează traficul din oraș din cauza noului regulament care îi va obliga să poarte o ținută decentă, taximetriștii din Constanța cer egalitate între ei și șoferii de la Uber.

„Nu e normal și nu e corect ca doar în mașinile noastre să pută a transpirație, a rânced, naftalină și, în general, a cur! Dacă pe mine mă obligi să port cămașă, obligă-l și p-ăla de la Ubăr să nu se mai spele atât de des! Adică de ce să fim noi ăia care suntem obligați să facem ca ei și nu invers? Păi ce p*** mea facem aici?!“, spune Nelu Sămânță, reprezentant al taximetriștilor din Constanța.

Taximetriștii sunt supărați și se gândesc că se va ajunge să li se ceară să renunțe la icoanele de pe parbriz, drept pentru care spun că au apelat deja la ajutorul lui ÎPS Teodosie.

„Azi îmi ceri cămașă, să nu port șlapi, maieu, mâine mă trezesc că-mi spui să dau jos și icoanele de pe parbriz… Acolo o să se ajungă! Dar ÎPS Teodosie ne-a spuns să nu ne facem griji, pentru că va interveni el și este știut că atunci când el le zice ăstora de la Primărie ceva, ăia nu mai comentează!“, a mai adăugat reprezentantul taximetriștilor.

(Visited 4.344 times, 1 visits today)

Dacă v-a plăcut acest articol, cu un LIKE vă puteți alătura comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.