Umor

Teodosie, atac suburban la Bănescu: „Îi plac femeile și se plimbă cu Loganul. Pe când noi…”

sursa foto: romaniatv

Textul acestui articol nu este o știre reală, este încadrat la rubrica de satiră și umor a publicației noastre, reprezintă un pamflet și trebuie tratat ca atare

 pe data 
21 aprilie, 2023

Chiar în ziua marii sărbători a Izvorului Tămăduirii, IPS Teodosie a lansat un atac suburban, greu de conceput pentru un ierarh, la adresa purtătorului de cuvânt al Biserii Ortodoxe Române, Vasile Bănescu.

Teodosie l-a desființat practic pe Bănescu, aducându-i acuzații dintre cele mai grave:

„Se plimbă toată ziua cu un Logan, o mașină care face de rușine haina preoțească. Îl vede Dumnezeu de sus și ne bate pe toți apoi că zice că ne-am lăsat fratele să trăiască în sărăcie. Nu mai spun că am auzit că îi plac și femeile. Am râs trei zile cu preoțeii mei de la Arheipiscopie. Îi mai spun odată: Bă, Bănescu, bagă-ți mințile în cap. Dumnezeu nu te-a făcut preot să fii sărac și să alergi după femei. Fii ca noi…”, a spus Teodosie.

Totodată, Teodosie i-ar fi reproșat acestuia că pune prea mult suflet în preoție, că face prea multe fapte bune și nu cere bani ienoriașilor, ba chiar ajută și săracii: „Nu de alta, dar ne strică piața. Asta ne mai trebuie, să vină săracii la Palat și să ne ceară de mâncare”

Actualitate