Actualitate Eveniment

Teodosie, cărat într-un Mercedes cu 235 km/h pe autostradă. Șoferul s-a ales cu permisul suspendat și o amendă de 2900 de lei

În cursul zilei de 3 august, polițiștii de la Rutieră au tras pe dreapta un autoturism marca Mercedes care gonea pe autostrada A2 cu peste 200 km/oră. Pe locul din dreapta al autoturismului se afla arhiepiscopul Tomisului, Teodosie Petrescu.

Scris de 
 pe data 
4 august, 2022

Potrivit polițiștilor, miercuri, 3 august, în jurul orei 15.50, mașina în care se afla arhiepiscopul Teodosie circula în sensul de mers București – Constanța.

Autoturismul a fost oprit la km 139, iar la volan se afla un bărbat, de 28 de ani. Aparatul radar a înregistrat o viteză de 235 km/h.

Inspectoratul de Poliție Județean a transmis că șoferul a fost sancționat contravențional cu amendă în valoare de 2.900 de lei şi i-a fost reţinut permisul de conducere pentru 120 de zile.

Mihăiţă Sadâca alături de Teodosie Petrescu. Sursa foto: Facebook

Șoferul grăbit este Mihăiță Sadâca și este din Tulcea. În trecut, el a fost activ pe scena politică, unde și-a făcut intrarea în organizația PSD Tulcea. De la social-democrați a migrat către PMP, iar în 2020 a candidat la funcția de primar al Tulcei din partea Partidului Puterii Umaniste (PPU).

Actualitate