31.834 de români, dintre care 1252 de constănțeni, și-au pierdut viața, până în prezent, ca urmare a infectării cu COVID19. Alte zeci de mii de persoane au fost grav afectate de acest virus, rămând cu urmări severe.
Cu toate acestea, IPS Teodosie, arhipeiscopul Tomisului, spune că „în această pandemie s-a indus o frică exagerată”, pe care el, personal, nu o înțelege.

„Eu am fost puţin mai fără frică în această pandemie. Toată lumea a fost cuprinsă de frică. Eu ştiu că frica de Dumnezeu este cea mai mare valoare. Chiar ne-o spune înţeleptul în Sfânta Scriptură. Este începutul înţelepciunii. Sigur, în această pandemie, s-a indus o frică exagerată, pe care eu nu am înţeles-o. Şi nu m-am supus unei frici impuse, de multe ori fără logică şi fără rezultate, pentru că această frică a dus în foarte multe situaţii la instalarea unei frici fără remediu”, a declarat arhiepiscopul Tomisului pentru Aleph News, preluat de gandul.info.

Este de notorietate este și atitudinea ostilă a lui IPS Teodosie față de camania de vaccinare anti-COVID, dar mai ales „răzvrătirea” acestuia și îndemnurile sale către credincioși de nerespectare a măsurilor de protecție împotriva acestui virus.

(Visited 143 times, 1 visits today)

Dacă v-a plăcut acest articol, cu un LIKE vă puteți alătura comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.