Continuând să ofere tot felul de explicații prin care se folosește de Dumnezeu și de Biblie, ca să mascheze faptul că e un bătrânel misogin și dubios, sătul să i se tot spună că și el este născut tot de o femeie, ÎPS „Mache“ Teodosie a răbufnit.

Cum poate cineva să susțină că eu, Înaltpreasfinția mea, sunt născut dintr-o femeie, precum toți muritorii de rând?! Zice și la Scripturi: „O pasăre albă, mare, cu picioare lungi va avea să aducă pe cel ce va reinventa Paștele pe tărâmul cetății Sfântului Andrei!“, spune ierarhul. „Cum care Scripturi? Ale mele!“

La cine credeți că se referea Scriptura? La Papacioc, la Arsenie Boca sau la pezevenchiul ăla, Calinic Argeșeanul? Auzi la el: „femeia e un înger“. Ce aberații!

Barza a fost cea care m-a adus și, pentru cine nu crede, există și dovada clară că foarte mulți oameni sunt aduși de barză. S-a făcut un documentar pe tema asta, se numește Storks (n.r. – Berze). Arată clar cum pruncii sunt aduși de berze. Luați de-l vedeți!

De asemenea, Teodosie a decretat că femeilor li se va permite accesul în biserică numai dacă își vor lăsa mustață și păr pe picioare.

(Visited 2.620 times, 1 visits today)

Dacă v-a plăcut acest articol, cu un LIKE vă puteți alătura comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.