Eveniment

Video / Șofer de autocar pe ruta Constanța-București se filmează la volan cu pasagerii în timp ce „dădeau o petrecere”

Tragedia din Ungaria, în care un microbuz plin cu români a fost spulberat după ce șoferul transmitea live cu ajutorul telefonului mobil în timp ce conducea, se poate repeta oricând. Un șofer de autocar, pe ruta Constanța-București, se filma în timp ce conducea și întreținea o petrece alături de pasageri. Imaginile au ajuns pe internet și au scandalizat întreaga opinie publică.

Scris de 
 pe data 
7 iunie, 2018

În timp ce conducea, șoferul se filma în timp ce făcea pe DJ-ul pentru pasagerii din autocar, care dansau pe muzica pusă de  acesta. „Fraților, petrecere mare în autocar. Hop, ca la Constanța. Petrecere mare pe cursa de București-Constanța. Toată lumea de simte life”, transmitea șoferul, în timp ce se filma.

De asemenea, timp de 3 minute, deși se afla la volan, șoferul a filmat și petrecerea din autocar, cu dansuri și manele, dar și porțiuni de drum, imagini din trafic. Din imagini se observă că vehiculul rula pe autostrada Soarelui.

La finalul filmării, șoferu a transmis mulțumiri pentru atenție celor care l-au urmărit. „Vă pup dragilor, vă mulțumesc mult pentru atenție!”, a fost mesajul conducătorului auto.

Sperăm ca acum să urmărească și Poliția Rutieră această filmare și să îi „ureze” domnului șofer o perioadă cât mai îndelungată departe de volanul unui mijloc de transport persoane. Așteptăm astfel o reacție oficială a Poliției, care are datoria de a identifica șoferul și firma de transport care au pus în pericol viețile a zeci de pasageri.

Nouă români și-au pierdut viața, în urmă cu două săptămâni, într-un accident rutier produs în Ungaria. Microbuzul lor a fost spulberat de un tir, întregul accident fiind transmis live pe facebook. Șoferul microbuzului făcea o transmisiune live pe facebook în momentul impactului, aceasta fiind și cauza neatenției în trafic.

 

Actualitate