JCI Constanța este în căutare de persoane ambițioase, implicate și cu dorință de schimbare pozitivă. La nivel mondial, JCI aderă la viziunea de a fi cea mai importantă rețea de tineri cetățeni activi (18 – 40 ani), dornici să aducă schimbări pozitive în societate.

Dacă vreți să cunoașteți actuala echipă a organizației și să aflați mai multe despre JCI, sunteți așteptați la evenimentul „MEET JCI”, miercuri, pe 17 octombrie 2018, de la ora 18:30, la Hotel Ibis Constanța, sala Prestige.

În cadrul acestei întâlniri:
• veți afla mai multe despre misiunea, viziunea și obiectivele JCI;
• veți primi informații despre proiectele realizate, precum și despre cele ce urmează a fi dezvoltate în perioada următoare de către JCI Constanța;
• veți afla ce înseamnă să fii membru JCI, care sunt avantajele și de ce membership-ul în organizație reprezintă o oportunitate de dezvoltare personală și profesională;
• veți afla care sunt pașii de urmat pentru a deveni membru JCI Constanța;

În cadrul evenimentului, participanții vor avea ocazia să interacționeze cu membrii JCI Constanța, vor afla ce îi motivează pe aceștia și cum s-au perfecționat în cadrul echipei, atât din punct de vedere profesional, cât și personal.

Speakerii acestei ediții vor fi:
Cristian Tudorescu – economist și Vicepreședinte Dezvoltare JCI România 2018, Ramona Leonida – manager Evenimente Constanța și Președinte JCI Constanța 2015, Ioan Malciu – manager Dream Explorer și Președinte JCI Constanța 2016, Cristian Chițu – fondator Patiseria Tineretului și membru JCI București, Cristian Stancu – jurnalist și Președinte JCI Constanța 2018, Cristian Culea – IT-ist și senator JCI Constanța, Florin Ioniță – jurist și Președinte JCI România 2018 și Simona Leonida – viitor Președinte JCI Constanța 2019.

PARTICIPAREA ESTE LIBERĂ IAR ÎNSCRIERILE SE FAC TELEFONIC LA NUMĂRUL: 0753 301 389. Rezervări în limita locurilor disponibile.

Mai multe detalii despre JCI și JCI Constanta mai puteti afla de pe pagina de Facebook a organizatiei sau de pe site-ul oficial.

Eveniment susținut de Constanta de Azi.

 

(Visited 156 times, 1 visits today)

Dacă v-a plăcut acest articol, cu un LIKE vă puteți alătura comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.