Lifestyle

Tips & Tricks. Cum să te pregătești corect pentru sezonul estival

Ai început să te pregătești de vacanță, însă nu știi ce ar mai trebui adăugat pe lista de achiziții? Sezonul cald aduce multe schimbări în sfera modei, de aceea, dacă ești o adevărată fashionistă, trebuie să fii la curent cu noile trenduri și să îți îmbunătățești garderoba.

Scris de 
 pe data 
31 mai, 2018

Chiar dacă ținutele de vară se axează foarte mult pe aceleași elemente (pantaloni scurți, bluze subțiri și sandale), când te pregătești pentru o excursie unde vei sta mai mult la plaja, trebuie să faci mici schimbări în garderoba ta.

Listă „MUST HAVE” pentru vacanta la mare

Costumul de baie are rolul de a-ți evidenția silueta, punându-ți în valoarea atuurile și oferindu-ți opțiunea să maschezi acele zone ale corpului care îți plac mai puțin.

Fie că îți dorești un costum din două piese, fie unul întreg, asigură-te că este confecționat dintr-un material moale și că alegi măsura potrivită (astfel încât să nu te strângă sau să fie prea larg), și bucură-te de în voie de zilele petrecute la mare.

Pălăriile sunt o semnătură a sezonului cald în industria fashion. Având un rol atât practic, cât și estetic, ele sunt un element MUST HAVE pentru atunci când pleci la plajă.

Alege din gama vastă de palării de la Melimelo modelul care ți se potrivește cel mai bine și bucura-te de zilele însorite, fără grija insolațiilor sau a momentelor în care părul nu își stă așa cum ți-ai dori.

Și crema de soare este foarte importantă pe timpul verii, în mod special atunci când mergi la mare și vrei să capeți un bronz natural.

Refuzul acestei modalități de protecție, dar și intervalele orare în care alegi să stai pe nisip, îți pot influența foarte mult starea de sănătate, pe termen scurt și lung.

Așadar, asigură-te că alegi o cremă cu factor foarte mare de protecție și aplic-o periodic, fiind mereu precaută la statul excesiv în soarele arzător din jurul orelor de prânz, iar pentru orice nepăcere (piele inroșită, iritații, stare de disconfort crescută și constantă), consultă un medic.

Pentru a-ți completa look-ul, atât la plajă, cât și atunci când ieși în oraș, trebuie să acorzi o atenție deosebită detaliilor și să îți construiești imaginea ținând cont de coafură, manichiură și pedichiură, dar și de bijuteriile și accesoriile pe care le alegi.

Astfel, pentru a avea o coafură creativă tot timpul verii, comandă cele mai căutate modele de clame, clești și alte accesorii pentru păr și completează-ți look-ul în fiecare zi.

Desigur, outfit-urile sezonului nu sunt reprezentate doar de costume de baie, pălării și accesorii, ci și de ținute ideale pentru ieșiri în oraș, petreceri în aer liber sau plimbări relaxante pe faleză.

La alegerea hainelor, cele mai importante aspecte de care trebuie sa ții cont sunt confortul pe care piesele respective ți-l oferă și calitatea materialelor, pentru a-ți lăsa pielea sa respire.

Alege, așadar, haine ușoare, precum cele confecționate din țesături naturale, asemenea inului, evitând materialele sintetice ca poliesterul sau acrilul.

Cum iti poti completa look-ul?

Ulterior, îți poți completa look-ul prin mici detalii, care te vor ajuta să îți întregești outfit-ul, cum ar fi accesorii minimaliste, un make-ul natural sau o coafură lejeră.

Nici atitudinea și nici gesturile nu sunt aspecte de neglijat, pentru că ele îți pot aduce un plus de eleganță și feminitate.

În final, nu uita că, pentru ca ținutele tale de vara sa fie complete, trebuie sa fii tu însăți, sa porți un zambet cald pe chip și să te simți bine în pielea ta.

Bucură-te de vacanță, relaxează-te și creează noi amintiri de neuitat, alături de cei mai buni prieteni.

 

Actualitate