Extrem de mulțumit de cum se circulă după instituirea sensurilor unice din nordul orașului, primarul Decebal Făgădău s-a hotărât peste noapte să transforme toate bulevardele din Constanța în sens unic.

Primarul recunoaște că ideea i-a venit după o discuție cu doi experți auto, foarte cunoscuți în cartierul Henri Coandă, Selciuc și unu’ zis Bujie.

Cei doi specialiști, taximetriști în Tomis III, i-au explicat lui Făgădău că e mai rentabil să ocoloească jumătate de oraș pentru o cursă care în realitate ar fi fost de doi kilometri.

În plus, spune Făgădău, șoferii vor petrece astfel mai mult timp în trafic în mașină și nu vor mai trebui să se plângă de lipsa parcurilor, a spațiilor verzi, că strada Ștefan cel Mare e ruină, că orașul e murdar.

Am discutat cu specialiștii, e bătut în cuie. Este o măsură foarte utilă, se circulă foarte bine în oraș și ar fi păcat să nu schimbăm acest lucru. Astfel, le răspund și criticilor care sunt tot timpul nemulțumiți că nu avem parcuri, viață socială în Constanța. Ia stați, fraților, în fiecare seară în mașină câte 2-3 ore să vedeți atunci dacă vă mai arde de plimbări prin parcuri”, a declarat primarul.

Cu toate că măsura e sigură, Făgădău nu s-a decis încă în ce sens se va circula pe bulevardele cu sens unic. Edilul recunoaște că oricum nu prea contează cum vor fi dispuse sensurile unice.

Nu există o logică sau vreun raționament care să stea la baza deciziei. Ne vom hotărî la fața locului, așa cum s-a întâmplat și cu celelalte străzi cu sens unic de până acum. Important e să punem stâlpișori din metru în metru pe marginea străzii pentru a arăta frumos”, a mai adăugat Făgădău.

Calmează-te! Textul acestui articol nu este o știre reală, este încadrat la rubrica de satiră și umor a publicației noastre, reprezintă un pamflet și trebuie tratat ca atare. Când îi e lumea mai dragă, reporterul nostru special, Mitică Pușcălargă este trimis pe teren. Click AICI pentru mai multe articole scrise de pe tastatura lui obosită.

 

(Visited 6.935 times, 1 visits today)

Dacă v-a plăcut acest articol, cu un LIKE vă puteți alătura comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.