Imediat după ce a ieșit din secția de votare, primărița din Cumpăna, Mariana Gâju, nu s-a putut abție și ieșit pe uliță unde a dat undă verde sentimentelor reale.

Gâju a spus că a votat cu Alexandru Cumpănașu și i-a îndemnat pe cumpăneni să facă la fel pentru că, în caz contrar, îi „ia mama dracu’ pe toți“.

Cumpănașu e, de fapt, un cumpănean mai mic, dar mai cumpănean decât toți cumpănenii. Ca cumpănean, cu cine să votezi, dacă nu cu domnul Cumpănașu?! Băi, românilor! Treziți-vă!“, a strigat Mariana Gâju cocoțată pe o navetă goală de bere.

Deși din coafura primăriței încinse se puteau vedea ieșid aburi, cumpănenii treceau pe lângă ea ignorând-o complet, ca și când nici n-ari fi fost prezentă.

Băăăi! Băi, românilor! Cumpănenii mei! Băăi!“, a continuat să strige Mariana Gâju.

Calmează-te! Textul acestui articol nu este o știre reală, este încadrat la rubrica de satiră și umor a publicației noastre, reprezintă un pamflet și trebuie tratat ca atare. Când îi e lumea mai dragă, reporterul nostru special, Mitică Pușcălargă este trimis pe teren. Click AICI pentru mai multe articole scrise de pe tastatura lui obosită.

 

(Visited 1.398 times, 1 visits today)

Dacă v-a plăcut acest articol, cu un LIKE vă puteți alătura comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.