Astfel, pentru ca evenimentul TriChallenge Mamaia 2018 să aibă un parcurs fără incidente, două benzi de circulație ale bulevardului Mamaia (respectiv banda 1 și 2 pe sensul de mers dinspre Năvodari spre Constanța, pe o distanță de aproximativ 300 metri) sunt blocate în acest moment și vor rămâne așa până duminică, 16 septembrie, ora 21:00.

De asemenea, sâmbătă, 15 septembrie, traficul va fi blocat cele 3 benzi de circulație ale bulevardului Mamaia, între orele 08:00 – 14:30, pe ruta dinspre lacul Siutghiol, pe tronsonul situat între hotel Rex și restaurant On Plonge Junior, același tronson urmând a fi blocat și duminică, 16 septembrie, în intervalul orar 7:00-16:30.

În timpul acestor restricții, circulația spre Constanța se va desfășura pe banda de langă axul drumului de pe sensul opus, departajat cu garduri/balize temporare între sensuri.

Pe parcursul desfășurării evenimentului sportiv, Primăria Constanța recomandă alegerea utilizării mijloacele de transport în comun, a mijloacele de transport alternative (biciclete, role, etc.) sau a deplasării pietonale.

 

(Visited 389 times, 1 visits today)

Dacă v-a plăcut acest articol, cu un LIKE vă puteți alătura comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.