Umor

Trafic rutier oprit pe b-dul Lăpușneanu între orele 12-16, când muncitorii se odihnesc

Textul acestui articol nu este o știre reală, este încadrat la rubrica de satiră și umor a publicației noastre, reprezintă un pamflet și trebuie tratat ca atare

 pe data 
10 octombrie, 2023

Primăria Constanța a anunțat că va opri în totalitate traficul rutier pe bulevardul Alexandru Lăpușneanu, zilnic, între orele 12.00 – 16.00. Măsura a fost luată pentru ca muncitorii care lucrează la modernizarea drumului să nu mai fie deranjați în timpul programului lor de odihnă.

„Măsura se va aplica simplu și de-ndată. Nicio mașină pe b-dul Lăpușneanu între orele 12 și 16. Am ajuns în situația să ne batem joc de zeci de muncitori care pur și simplu nu se pot odihni deloc din cauza claxoanelor și înjurăturilor. Oamenii ăștia au nevoie să se relaxeze, să poată socializa și să doarmă la prânz dacă vrem să facă treabă bună. Zilele trecute, îmi povestea un inginer, i-a scăpat sticla de bere din mână unui muncitor când un șofer a claxonat lângă el. Este inuman să lucrezi așa”, a declarat primarul Vergil Chițac.

Edilul a anunțat că măsura s-ar putea aplica și pe alte bulevarde dacă șoferii vor continua să se comporte precum animalele în trafic și să facă gălăgie, deranjând odihna muncitorilor.

Actualitate