Eveniment

TRAGEDIE LA CONSTANȚA. Familie spulberată pe trecerea de pietoni. Un copil a murit, părinții în stare critică

Tragedie la Constanța, în zona Doraly, ieri seară, după ce o întreagă familie a fost spulberată pe trecerea de pietoni. Un copil de trei ani și-a pierdut viața, iar părinții și bunica lui au fost grav răniți

Scris de 
 pe data 
21 februarie, 2018

Nenorocirea s-a petrecut pe Șoseaua Mangaliei, în zona Doraly când, un șofer în vârstă de 21 de ani care conducea un autoturism VW Polo, a lovit în plin un grup de pietoni, care traversa strada regulamentar pe marcajul pietonal.

La fața locului au ajuns mai multe echipaje medicale însă, din păcate, pentru un copil în vârstă de trei ani nu s-a mai putut face nimic. Micuțul se afla în brațele tatălui său în momentul impactului, bărbatul fiind transportat la spital în stare critică. Celelalte două victime, bunica și mama copilului au fost, de asemenea, grav rănite.

În acest moment, conform reprezentanților Spitalului Clinic Județean de Urgență Constanța, tatăl micuțului decedat împreună cu femeia în vârstă de 40 de ani, aceasta din urmă suferind deja o intervenție chirurgicală, se află la terapie intensivă, fiind intubați și ventilați mecanic.

Șoferul neatent ce a provocat tragicul accident se numește Ștefan Bretean și este din Buzău, acesta deținea permisul de conducere de mai puțin de un an, mai exact din iulie anul trecut și nu consumase băuturi alcoolice înaintea impactului.

 

 

Actualitate