Warning: Undefined array key "og_object" in /home3/constant/public_html/wp-content/plugins/cresta-social-share-counter-pro/class/cresta-share-gp.php on line 45

Warning: Trying to access array offset on value of type null in /home3/constant/public_html/wp-content/plugins/cresta-social-share-counter-pro/class/cresta-share-gp.php on line 45

Warning: Trying to access array offset on value of type null in /home3/constant/public_html/wp-content/plugins/cresta-social-share-counter-pro/class/cresta-share-gp.php on line 45
Tragedie rutieră la Topraisar. Trei morți și o persoană în stare critică
Actualitate Eveniment

Tragedie rutieră la Topraisar. Trei persoane au murit și una este grav rănită. S-a intervenit cu un elicopter SMURD și mai multe autospeciale

Trei persoane au murit și o a patra este grav rănită în urma unui accindet rutier între două autoturisme ce s-a produs pe raza localității Topraisar, pe DJ 391.

Scris de 
 pe data 
17 noiembrie, 2021

Accidentul a avut loc în jurul orei 11.40, pe drumul dintre localitățile Topraisar și Mereni. La fața locului s-au deplasat două autospeciale de stingere, ambulanțe SMURD, un echipaj de la Descarcerare, dar și elicopterul SMURD.

„Din informațiile primite de la apelant, la fața locului erau 4 victime, din care 3 încarcerate. Din primele momente au fost alocate 2 ASAS , 2 SMURD B , 1 SMURD C , 1 Descarcerare, elicopterul SMURD si 1 echipaj SAJ.

După extragerea persoanelor incarcerate s-a început protocolul de resuscitare, dar, din păcate, cele 3 persoane au fost declarate decedate la fața locului.

Ce-a de-a 4 victimă a fost transportată de echipajul SAJ la spitalul județean Constanța, aceasta fiind in stare critică”, a transmis ISU Dobrogea.

Polițiștii de la Rutieră început cercetările pentru a stabili cauzele exacte ce au dus la producerea tragediei rutiere, totodată fiind deschis și un dosar pentru ucidere din culpă.

Constanta de Azi

Actualitate