Marius Milea, fost ofiţer la Poliţia Rutieră Vrancea, a fost condamnat la patru ani şi şase luni de închisoare, după ce a fost prins în timp primea mită de la un “procuror sub acoperire” care depăşise viteza legală pe E 85. Deşi a dorit să fie reabilitat în justiţie, fără succes, acesta şi-a găsit post la Poliţia Locală, instituţie subordonată Primăriei Focşani. Milea este acum jurist şi purtător de cuvânt al instituţiei.

Fostul director al Casei Judeţene de Sănătate Vrancea, Mihai Copaci, a fost condamnat în 2017 la trei ani de închisoare cu suspendare, tot pentru luare de mită, după ce în calitatea pe care o avea a primit de la o persoană din conducerea unui spital 3.000 de euro şi 3.500 de lei să favorizeze acel spital.

Monica Paula Gogu, fost ofiţer de poliţie, a fost condamnată în octombrie 2018 la doi ani şi zece luni de închisoare, cu suspendare. În anul 2015, Paula Monica Gogu era subinspector la Serviciul de Investigare a Fraudelor Vrancea. A urcat băută la volan, în maşina fiind alţi doi colegi, şi a intrat cu un SUV BMW în staţia de autobuz din zona Dogan, municipiul Focşani, accidentând o femeie. Din această lună, fosta poliţistă s-a angajat la sucursala de Distribuţie a Energiei Electrice Focşani, pe postul de specialist în managementul clienţilor de distribuţie.

Sursa si articol complet, pe adevarul.ro

 

(Visited 256 times, 1 visits today)

Dacă v-a plăcut acest articol, cu un LIKE vă puteți alătura comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.