Potrivit site-ului ziaruldearges.ro, echipajele ISU Argeş au fost sesizate astăzi cu privire la un accident petrecut pe Autostrada A1 (km 118, pe sensul Piteşti – Bucureşti), după ce două autoturisme s-au tamponat. Din fericire, persoanele implicate în accident nu au suferit răni grave şi au fost suficiente îngrijirile medicale acordate la faţa locului. Vreme de aproape o oră traficul a fost blocat.

Evenimentul, în care au fost implicate două autoturisme, a avut loc la kilometrul 118. Din verificări a rezultat că Marian C., de 59 de ani, din Moşoaia, conducea un VW Passat către Bucureşti. Întrucât a greşit ieşirea de la Vivo!, a întors ca să intre pe breteaua care ducea spre direcţia dorită.

 

În acest context s-a tamponat extrem de violent cu un VW Jetta, condus regulamentar de Cosmin Bârzan, de 41 de ani, din Constanţa. Accidentul s-a soldat cu răniea ambilor conducători auto, precum şi a Mariei U., de 63 de ani, Constantin M., de 54 de ani, ambii din Vedea, pasageri în Pasat, a Roxanei D., de 26 de ani, din Constanţa, şi a lui Andrei S., de 41 de ani, din Mihail Kogălniceanu, judeţul Constanţa, pasageri în Jetta.

Traficul a fost complet blocat către Capitală şi la faţa locului au intervenit ambulanţa de terapie intensivă mobilă, dar şi ambulanţe SMURD şi ale serviciului judeţean.

 

(Visited 1.764 times, 1 visits today)

Dacă v-a plăcut acest articol, cu un LIKE vă puteți alătura comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.