Eveniment

Trei copii în vârstă de 7 ani, din Techirghiol, dispăruți de ieri dimineață

Polițiștii constănțeni caută 3 copii, doi în vârstă de 7 ani și unul de 8 ani, din Techirghiol, care au plecat ieri dimineață de acasă și nu s-au mai întors.

Scris de 
 pe data 
18 iunie, 2021

„Astăzi, în jurul orei 09.40, poliţiştii orașului Techirghiol au fost sesizaţi cu privire la dispariţia a trei minori, IUSEIN GHIUNEY, ALI GELIL, ambii de 7 ani și ISMAIL SAIN, în vârstă de 8 ani, toți din orașul Techirghiol. La data de 17 iunie, în jurul orei 11.00, cei trei minori au plecat, în mod voluntar, de la adresa de domiciliu, fără a reveni până în prezent”, spun polițiștii constănțeni.

Potrivit oamenilor legii, cei 3 copii s-ar fi urcat cu un microbuz, cu care au ajuns până la Constanța, în zona Gării, dar nu au reușit să dea de urma micuților.

La data dispariției, unul dintre minori purta haine de culoare închisă, cel de-al doilea pantaloni negri și o bluză albă, iar al treilea minor purta pantaloni de culoare deschisă și bluză neagră cu mâneci albe.

Cetăţenii care pot furniza orice informaţii în legătură cu minorii dispăruți, sunt rugaţi să contacteze Poliția orașului Techirghiol sau Dispeceratul I.P.J. Constanța, tel. 0241.611.364.

    Etichete:


    Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home3/constant/public_html/wp-content/themes/constanta/single.php on line 120

Actualitate