Actualitate

Trei doctorițe s-au luat la bătaie pe holurile spitalului. Voiau să „se combine” cu același doctor

Scris de 
 pe data 
27 octombrie, 2023

Trei tinere decotorițe riscă să-și piardă locul de muncă după ce s-au luat la bătaie chiar pe holurile spitalului unde muncesc. Întreaga scenă a pornit de la o dispută amoroasă, cele trei doctorițe fiind înamorate de același medic.

Cele trei sunt medici rezidenți la secția Infecțioase din Spitalul Județean Oradea și au fost trimise în faţa Comisiei de Disciplină, cât și a Comisiei de Etică pentru că s-au luat la bătaie în incinta spitalului, scandalul pornind de la un medic, informează adevarul.ro.

Potrivit managerului unității medicale, dr. Gheorghe Carp, incidentul s-a produs miercuri, 25 octombrie, în incinta secţiei de Infecţioase II a Spitalului clinic judeţean Oradea.

Este vorba despre o doctoriţă originară din Oltenia, una din Maramureş şi o alta din localitatea bihoreană Băiţa, care au început să strige una la alta de faţă cu colegii, iar apoi au început să se bată, totul din pricina unui mesaj trimis de una dintre ele pe grupul de What’sApp.

Una dintre doctorițe, să o numim X, a scris pe grupul lor de What’sApp că-i place de un medic, iar alta, Y, a spus că acesta are „un laptop nașpa”, sugerând să nu „se combine” cu el. A adăugat că dacă X o face, se va purta cu ea ca și cu Z, cu care nu este în relații bune. Așa a aterizat și Z în ceartă”, a declarat Carp pentru adevarul.ro.

În urma scandalului, cele trei doctoriţe au fost convocate şi în faţa managerului unităţii, pentru explicaţii, iar la dispoziţia acestuia din urmă, acestea vor fi trimise şi în faţa Comisiei de Disciplină și a Comisiei de Etică.

Actualitate