Pentru ediția din acest an, Regional Air Services Aeroport Tuzla a emis o serie limitată de bilete la preţ redus pentru zborurile de agrement. Un zbor de 30 de minute costă 285 lei/persoană, biletele putând fi achiziționate de pe bilete.ro.

Minorii se pot înscrie la sesiuni de zbor numai cu acordul scris al reprezentanților legali, iar copiii mai mici de 12 ani trebuie să fie însoţiţi de părinţi sau de o persoană desemnată prin declaraţie notarială.

Persoanele cu dizabilități pot avea acces la zbor doar în baza unei adeverinţe medicale care să ateste că persoana este aptă pentru zbor.

Reprezentanții Aeromania menționează că accesul la zbor este permis în limitele impuse de siguranţa aeronautică şi de configuraţia aeronavei și decomandă doritorilor să se programeze pe zbordeplacere@regional-air.ro cu cel puțin 48 de ore înainte, indiferent de ziua în care vor să urce în avion, pentru a nu exista probleme de natură organizatorică.

Cele trei zile Aeromania sunt dedicate iubitorilor de zbor și nu numai, întrucât organizatorii amenajează o zonă dedicată special deliciilor culinare și ateliere cu activități pentru cei mici, atmosfera fiind întreținută de Rock FM.

Duminică, 15 iulie, începând cu ora 11:00, toți membrii familiei sunt așteptați pe Aeroportul Tuzla cu pături, scaune și umbrele pentru a participa la Chic Picnic, un moment dedicat clipelor relaxante alături de cei dragi.

 

(Visited 425 times, 1 visits today)

Dacă v-a plăcut acest articol, cu un LIKE vă puteți alătura comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.