Potrivit CFR Călători, trenurile care circulă pe ruta București Nord – Constanța și retur sunt anulate și astăzi.

Garniturile care nu vor funcționa sunt IR 1581, IR 1582, IR 1587 şi IR 1588, însă, călătorii pot merge pe ruta București – Constanța cu celelalte trenuri disponibile, anunță CFR: „Pasagerii pot călători pe această rută cu celelalte trenuri din programul de transport.

Conform Centrului Infotrafic, nu sunt drumuri naționale închise, însă se circulă în condiții de iarnă în aproape toată țara.

În judeţul Bacău (pe DN12B, la ieşirea din localitatea Târgu Ocna către Slănic Moldova), în judeţul Buzău (pe DN10 Buzău – Braşov, în localitatea Măgura, la kilometrul 26+800 de metri) şi în judeţul Vâlcea (pe DN64, în localitatea Băile Olăneşti, la kilometrul 134) se circulă îngreunat din cauza revărsării unor cursuri de apă şi a inundării părţii carosabile.

Tot din acest motiv, s-a întrerupt circulația pe mai multe drumuri judeţene din Alba, Braşov, Buzău, Covasna, Galaţi, Harghita, Vaslui şi Vrancea.

Traficul aerian se desfășoară în condiții normale, la fel și cel naval, toate cele patru porturi din Constanța fiind deschise circulației.

 

(Visited 189 times, 1 visits today)

Dacă v-a plăcut acest articol, cu un LIKE vă puteți alătura comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.