Consilierul local municipal Costin Răsăuțeanu (PSD) a depus un proiect de hotărâre prin care toți nou-născuții din Constanța să primească din partea Primăriei un trusou cu produse specifice în valoare de peste 1.500 lei.

Dacă proiectul va trece de votul consilierilor locali, pachetul cu produse ar urma să fie acordat familiilor cu nou-născuți în baza unei cereri scrise în termen de cel mult 60 de zile de la nașterea copilului.

Pachetul conține o serie de produse necesare îngrijirii copilului în primele luni de viață, de la scutece și hăinuțe până la produse de igienă. De asemenea, cutia propriu-zisă, realizată dintr-un material special, este concepută pentru a se transforma în pătuț până la vârsta de 6 luni.

Condiția pentru ca o familie să beneficieze de programul „Bebe trusou” va fi ca aceasta să domicilieze cu forme legale în Constanța de cel puțin 1 an de zile.

„BEBE TRUSOU va asigura produse alese pentru promovarea sănătății și a stării de bine a copilului şi vor fi de calitate superioară, ambalate într-o cutie de carton special, care va putea fi folosită ca pătuț până la împlinirea vârstei de aproximativ 6 luni. În baza unei cereri, pachetul cu produse va fi trimis la domiciliul solicitantului”, a declarat consilierul Costin Răsăuțeanu.

(Visited 101 times, 1 visits today)

Dacă v-a plăcut acest articol, cu un LIKE vă puteți alătura comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.