Momente fără precedent în timpul unei reprezentaţii de la Delfinariul din Constanţa. Doi turişti au fost ridiculizaţi de unul dintre delfini, după ce mamiferul s-a prins că aceştia sunt olteni din Caracal.

În timpul spectacolului, delfinul Chen-Chen şi-a întrerupt numărul acrobatic după ce a constatat că trei adulţi stăteau unul în braţele celuilalt pe acelaşi loc, iar pe scaunele din stânga şi dreapta şi-au pus traistele de plajă. Intrigat şi curios, delfinul a cerut un microfon pentru a lămuri situaţia, doar ca să constate că, deşi au plătit trei bilete, turiştii au ales să stea aşa pentru că nu şi-ar dori ca cineva să le ocupe locurile în caz că unul dintre ei ar fi nevoit să plece la baie.

Vrurăm să ne asigurăm că rămâne ocupate, domnule, că rămâne ocupate. E mulţi nesimţiţi care vine şi-ţi ia locul imediat dacă vede că e gol, auzi. Nu pricep ce e aşa aiurea şi de ce peştele a început să comenteze. Nu trebuia delfinii lăsaţi să facă bâză de noi, nu trebuia! Ce dacă e mai deştepţi. Sîntem turişti, plătirăm bilete, stăm cum vrea **** noastră“, a povestit, printre lacrimi, Iliuţă a lu’ Mocofanu, băiatul lui Titel, ăla de dormi trei nopţi în gară că nu-i plăcu culoarea trenului.

Spre deliciul publicului, Chen-Chen s-a amuzat copios pe seama celor trei turişti, mai ales după ce s-a prins că aceştia sunt din Caracal. Probabil au fost daţi de gol din cauză că tot pasau o bucată de mămăligă de la unul la celălalt sau că unul dintre ei purta un ilic peste tricou… Nu se ştie. Delfinul a profitat de ocazie şi a spus o serie de poante cu olteni, până când cei trei au izbucnit în lacrimi şi au părăsit sala. „Ştiţi cum trimit oltenii un SMS? Pun telefonul în plic şi-l duc la Poştă!“, a fost gluma spusă de Chen-Chen, care le-a pus capac celor trei turişti.

A fost ceva extraordinar. După toată această experienţă am făcut un interviu cu mine în care îmi răspund la nişte întrebări esenţiale despre toată întâmplarea. Îl voi pune pe Youtube şi veţi găsi toate răspunsurile şi explicaţiile acolo“, ne-a declarat Adrian Bîlbă, directorul Complexului Muzeal de Ştiinţe ale Naturii Constanţa.

De asemenea, după întâmplarea cu cei trei olteni, câteva zeci de turişti moldoveni s-au morcovit şi au ales să plece, gândindu-se că delfinul glumeţ ar putea să-i depisteze şi pe ei.

Textul acestui articol nu este o știre reală, este încadrat la rubrica de satiră și umor a publicației noastre, reprezintă un pamflet și trebuie tratat ca atare. Când îi e lumea mai dragă, reporterul nostru special, Mitică Pușcălargă este trimis pe teren. Click AICI pentru mai multe articole scrise de pe tastatura lui obosită.

 

(Visited 611 times, 1 visits today)

Dacă v-a plăcut acest articol, cu un LIKE vă puteți alătura comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.