Cei doi turiști polonezi care au fost surprinși făcând sex pe plaja de la Modern s-au mutat, astăzi, în fața Primăriei Constanța, unde și-au continuat treaba. Bine camuflați de bălăriile înalte din fața instituției, domnul și doamna Ciocanek au încins o strașnică partidă de amor, chiar sub balconul primarului Vergil Chițac, care a ieșit la geam să îi aplaude pe iubăreți.

Jan Ciocanek spune că i-a venit ideea de a veni în fața Primăriei după ce a auzit mai mulți constănțeni vorbind în termeni sexuali despre primarul Constanței și a colegilor din Primărie.

„Noi nu vorbim limba română, dar tot auzeam pe plajă cuvintele Chițac, Felicia și Horia, după care urmau expresii precum „Băga-le-aș….” „Da-le-aș…”. Am întrebat ce înseamnă și ni s-a spus că de când s-a schimbat primarul, în Constanța se face sex altfel“, a explicat bărbatul în timp ce băga vaporul în ecluză.

Adică primarul le-o trage constănțenilor pe unde îi prinde… Fiindcă nouă ne place sexul, am vrut să fim mai aproape de primar, poate ne învață și pe noi să facem sex altfel. Plus că, aici, la Primărie e multă natură sălbatică. Nu ne deranjează nimeni. Doar de șobolani și șerpi ne e frică, dar cică nu sunt periculoși”, a mai spus Ciocanek.

Scena de amor a fost întreruptă brusc de un angajat al Primăriei, Horia Constantinescu, care le-a cerut celor doi polonezi să taie iarba și să facă dezinsecție în locul unde au făcut amor deoarece se consideră spațiu comun și potrivit regulamentului este în sarcina beneficiarului să întrețină spațiile verzi.

(Visited 2.103 times, 1 visits today)

Dacă v-a plăcut acest articol, cu un LIKE vă puteți alătura comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.