Pentru a le oferi turiştilor o şedere cât mai distractivă, managerii hotelului Flora din Mamaia îi delectează pe aceştia cu poveşti şi scenete memorabile de pe vremea când Nicuşor Constantinescu şi Radu Mazăre făceau legea în judeţ.

Foşti acţionari, însă acum doar patroni spirituali ai hotelului, Nicuşor şi Mazăre încă îi fascinează pe moldoveni sau pe cocalarii de Bucureşti care visează ca la un moment dat să le calce pe urme.

Încă de când eram un neica-nimeni, i-am admirat pe cei doi. Cine nu şi-a dorit să fie în locul lor, să aibă banii, femeile şi puterea pe care o aveau ei“, mărturiseşte, vizibil emoţionat, Ţarius Muţuianu, un turist.

Una dintre scenetele preferate de turişti este cea în care Nicuşor Constantinescu doarme beat în maşină pe mijlocul drumului şi cum încearcă el să convingă pe toată lumea că îl luase somnul de la nişte medicamente, că era un om bolnav.

Bineînţeles, din program nu lipsesc nici celebrele paradele în care actorul care îl interpretează pe Radu Mazăre poartă tot felul de costumaţii. „Oamenii pur şi simplu lăcrimează de emoţie când îl văd îmbrăcat în faraon sau uniforma nazistă“, spune unul dintre organizatori. De asemenea, turiştii moldoveni chică din pişoari când îl văd îmbrăcat în Ştefan cel Mare.

Distracţia este interactivă, iar publicul participă şi el. „Extraordinar este şi momentul în care încercăm să recreem o coadă de pensionari care stau şi aşteaptă să li se ofere pui gratuit. Invităm turiştii să formeze o coadă şi îi lăsăm să stea în picioare câteva ore, ca să simtă acel sentiment unic de umilinţă“, explică organizatorii.

Textul acestui articol nu este o știre reală, este încadrat la rubrica de satiră și umor a publicației noastre, reprezintă un pamflet și trebuie tratat ca atare. Când îi e lumea mai dragă, reporterul nostru special, Mitică Pușcălargă este trimis pe teren. Click AICI pentru mai multe articole scrise de pe tastatura lui obosită.

 

(Visited 400 times, 1 visits today)

Dacă v-a plăcut acest articol, cu un LIKE vă puteți alătura comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.