Cu peste 80 de materiale discografice și mai mult de 3000 de concerte în palmares, Alexandru Andrieș este, fără discuție, cel mai creativ artist al ultimilor 30 de ani. Muzician, arhitect, poet, artist plastic, simbol al unei generații și mentor al încă multora, Alexandru Andrieș este un artist unic, iar întâlnirile cu el devin evenimente de neuitat. 

Întrebat dacă este doar o ieșire la pensie sau și un concert de adio, artistul a răspuns: „Și pentru mine pensionarea înseamnă același lucru ca pentru toți oamenii planetei: împlinesc 65 de ani și ies la pensie – de la toamnă nu o să mai fiu angajat al Universității de Arhitectură și Urbanism Ion Mincu București, ci un vesel și (sper) sănătos pensionar – nimic complicat sau misterios.”

„Nu pot nici să vă confirm, nici să vă infirm dacă acest turneu va fi unul de adio. Ce pot să vă spun e că sigur va fi un turneu în care cei care vor veni la spectacole vor vedea alături de mine muzicieni de prima mână ai scenei românești și vor primi o listă cu multe cântece, și vechi, și noi, care sper să le facă plăcere” – mărturisește artistul.

În cadrul turneului „Andrieș – Iese la pensie”, primul concert va avea loc la Casa de Cultură din Constanța, pe 28 septembrie 2019.

Prețul biletelor este: categoria 1 – 65 de lei; categoria 2 – 35 de lei.

Biletele se găsesc în format electronic pe www.iabilet.ro, www.entertix.ro, www.myticket.ro, www.eventim.ro, www.bilete.ro și în rețeaua fizică iabilet.ro/rețea: Magazinele Flanco și în Stațiile de Plată SelfPay din toată țara.

Se pot cumpăra bilete și de la casa de bilete a sălii de spectacole.

Online pe www.iabilet.ro, puteti plăti cu cardul, prin Paypal, pe factura la Vodafone sau Orange cu plata la sfârșitul lunii sau ramburs, cu plata cash prin Fan Courier oriunde în țară.

(Visited 62 times, 1 visits today)

Dacă v-a plăcut acest articol, cu un LIKE vă puteți alătura comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.