După ce a încercat să pozeze în „faraon” al județului și să aibă putere de viață și moarte asupra primarilor, încercând să-i controleze prin alocările bugetare (bani publici de altfel), Horia Țuțuianu a cășunat pe primarul din Mangalia, încordându-și mușchii pe care nu îi are.

„Eu nu am nicio vină că la Mangalia este o administrație proastă și că are conturile blocate, o administrație care are șapte stațiuni în subordine și nu reușește să aibă bani la buget. Este jignitor pentru primarul respectiv, nu pentru mine ca președinte de Consiliu Județean, că nu-și poate administra Unitatea Administrativ Teritorială așa cum trebuie”, spunea Țuțuianu în cadrul ședinței în care a cumpărat cu bani publici grei influență în PSD și ALDE.

Ceea ce nu spune Țuțuianu este faptul că situația de la Mangalia a fost generată de ultimii doi primari ai PSD dinaintea edilului Cristian Radu: Zanfir Iorguș și Claudiu Tusac, care au lăsat Primăria Mangalia cu datorii de 12 milioane de euro.

„Țuțuianu continuă aceeași retorică falimentară că nu e treaba lui că zeci de mii de oameni din județ suferă și nu beneficiază de cele mai elementare condiții de trai. Dar a cui e treaba asta, domnule președinte de județ? A primarilor cărora în mod deliberat și conștient TU nu le dai banii care li se cuvin pentru că nu sunt membri PSD sau pentru că nu te susțin în luptele interne din propriu partid? O fi vina guvernului matale, condus de doamna doctor docent Viorica Vasilica, care a lăsat primăriile fără 80% din banii de investiții? Domnule Țuțuianu, și în aceste localități trăiesc oameni, indiferent ce culoare politică are primarul, iar datoria unui președinte de CJ este de a administra întregul județ, nu bucățele în funcție de interesele politice. Oare câte drumuri ai făcut la Guvernul dumitale să deblochezi situația de la Mangalia, care, colac peste pupăză, a fost generată de foștii primari PSD? Vă zic eu: NICIUNUL!”, a declarat deputatul Bogdan Huțucă, președinte al PNL Constanța.

Horia Țuțuianu continuă sarabanda minciunilor, după ce zilele trecute se jura că el ajută toți primarii, indiferent de culoarea politică, dar când ne uităm pe cifre vedem că sunt primari care au primit de 10 ori mai puțini bani decât orice altă primărie PSD doar pentru că domnul Țuțuianu are orgolii și frustrări.

 

(Visited 580 times, 1 visits today)

Dacă v-a plăcut acest articol, cu un LIKE vă puteți alătura comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.