Hotelierii din Mamaia sunt disperați fiindcă nu mai reușesc să ocupe camerele cu turiștii cu bani care altădată ar fi făcut coadă în recepție. Și asta pentru că ultima fiță printre beizadele cu bani din Mamaia este să doarmă în parcare fiindcă e mai scump decât la hotel.

Parcările din Mamaia sunt pline cu mașini de lux. Lamborghini, Ferrari, Masserati sau Jaguar sunt doar câteva dintre mărcile auto care ocupă cu opulență fiecare loc de parcare din stațiune. În interior, vedem tineri întinși pe scaune și banchete, înveliți cu pături Burberry și cu sticle de Moet la picioare. Încearcă să tragă un pui de somn înainte ca soarele să răsară.

Mitruș are 22 de ani, este băiat de bani gata după cum se recomandă, nu a muncit o zi în fața lui și este spaima cluburilor de fițe. El a ales să doarmă într-un Bugatti.

„Deci e distracție mare la Mamaia, fete frumoase, șampanie scumpă. 30.000 euro am spart în seara asta în club”, spune tânărul, care ne povestește și de ce a ales să doarmă în mașină:

„Șefule, noi ținem la etichetă, la prestigiu că suntem lumea bună. Cum să dorm eu la hotel când parcarea e mai scumpă decât camera. Dorm unde e mai scump, că îmi permit, ce mama măsii. Babacu nu degeaba bagă contracte cu statul zi și noapte. Vrea ce e mai bun pentru mine și normal că ce e bun e și scump, și cum parcarea e mai scumpă decât hotelul normal că aleg să dorm în parcare. E la mintea cocoșului, omule”, spune Mitruș.

Un alt tânăr se foiește într-un bolid de peste 300.000 euro. Nu poate să doarmă, iar pudra albă, probabil paracetamol, nu i s-a șters încă de la nas. Cum ne vede, devine și mai agitat.

„Ce p….la mea vreți mă, săracilo? Nu mai filmați, că dacă văd ai mei că iar am spart banii pe parcare în Mamaia îmi taie toate conturile. Mi-a zis bătrânu că el nu face pârnaie pentru evaziune doar că să îi fac eu curu mare lui Chițac de la Constanța cu parcarea”, urla tânărul.

Hotelierii din Mamaia încearcă să recupereze din clientelă, propunându-le tinerilor cu bani tarife de cazare, dar mai ales sistem de plată similar cu cel de la parcări.

(Visited 14.654 times, 1 visits today)

Dacă v-a plăcut acest articol, cu un LIKE vă puteți alătura comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.