Educaţie

Ultima lună de Admitere la Facultatea de Științe Juridice și Științe Economice Constanţa a Universitatii Spiru Haret!

Facultatea de Științe Juridice și Științe Economice Constanţa a Universităţii Spiru Haret organizează admitere pentru anul universitar 2023-2024, până la data de 30 septembrie, la cele doua programe de Licenţă – DREPT şi MANAGEMENT.

Scris de 
 pe data 
31 august, 2023

Programul de Licenţă Drept are o durată de studii de 4 ani, iar pe lista ofertei educaţionale a centrului tertorial universitar de la Constanţa sunt 150 de locuri la forma de învăţământ cu frecvenţă. Acest program de studii pregăteşte specialişti în domeniul juridic, care au posibilitatea să profeseze ca Magistraţi (Judecători sau Procurori), Avocaţi, Notari, Executori judecătoreşti, Cercetători, Cadre didactice, Auxiliari ai instanţelor de judecată (Grefieri, Arhivari etc.).

De asemenea, licenţiaţii în Drept pot ocupa posturi de Consilieri juridici, Referenţi, Coordonatori de programe şi alte funcţii care solicită cunoştinţe juridice. Studiind dreptul vă veţi dezvolta gândirea critică și abilitățile analitice, deoarece va trebui să evaluați argumente complexe și să ajungeți la concluzii bazate pe legi.

Admitere Ovidius Constanta 2023

Pentru programul de Licenţă – Management, durata studiilor este de 3 ani, iar pentru anul universitar 2023 – 2024sunt 100 de locuri la forma de învăţământ cu frecvenţă. O diplomă în management poate deschide uși pentru o varietate de oportunități de carieră, de la managementul de bază până la poziții de conducere sau antreprenoriat. Programul de Management vă va ajuta să vă dezvoltați gândirea critică și capacitatea de a lua decizii informate în medii complexe și în schimbare rapidă.

Programul de studii Management asigură absolvenţilor săi posibilitatea de a profesa ca: Manager proiect, Consultant în management, Manager marketing, Manager în domeniul siguranței alimentare, Manager în activități de turism, Manager general, Manager financiar, Manager farmacii, Manager de proiect în parteneriat public-privat, Manager de întreprindere socială, Manager de inovare, Manager bancar, Manager aprovizionare, Manager al sistemelor de management al riscului, Manager al sistemelor de management de mediu, Manager al sistemelor de management al calității, Manager al organizației culturale, Manager achiziții etc.

Universitatea Spiru Haret este prima universitate particulară din România, cu o tradiţie de 31 de ani, instituţie de învăţământ superior acreditată, persoană juridică de drept privat şi de utilitate publică, parte a sistemului naţional de învăţământ. USH funcţionează prin intermediul celor cinci centre universitare din Bucureşti, Braşov, Constanţa, Craiova şi Câmpulung Muscel, cu 11 facultăţi, ce includ 36 de programe de Licenţă şi 23 de programe de Masterat. Peste 330.000 de români au absolvit Universitatea Spiru Haret!

Spaţiile generoase de curs, laboratoarele dotate cu echipamente performante, baze sportive moderne, cea mai mare platformă educaţională din lume E-Learning Blackboard, programe de internship, programe de voluntariat, job-uri, proiecte start-up, centru de consiliere şi orientare în carieră, burse Erasmus, conferinţe, workshop-uri, numeroase beneficii şi discount-uri prin legitimaţia de student ISIC sunt doar cateva dintre facilitatile pe care USH le ofera viitorilor studenti.

Cum are loc Admiterea la USH

Admiterea la Facultatea de Ştiinţe Juridice şi Ştiinţe Economice Constanţa se face pe bază de dosar şi interviu, până la data de 30 septembrie 2023. Taxa de înscriere este în valoare de 250 ron, iar taxa anuală de studii poate fi achitată în şase rate. La concursul de admitere pot participa absolvenţii cu diplomă de Bacalureat sau diplomă echivalentă cu aceasta.

Viitorii studenţi sunt aşteptaţi la sediul din Str. Unirii, nr 32-34, Constanţa!

Împreună învăţăm să avem succes!                

Date de contact:                  

Instagram: fac.st.jur.economice.constanta

Actualitate